Tisak portfolio

Digitalni tisak

Digitalni tisak na profesionalnim Xerox i Canon strojevima. Tisak se radi na maksimalnom formatu SRA3 (450x320mm) te na mnogo vrsta papira (kunstdruck sjajni i matt od 115gr. pa do 350gr., offsetni papir, samolijepljivi papir, specijalni papiri za pozivnice/zahvalnice, NCR samokopirni  papir za radne naloge….).

– Plakati, letci, flyeri, brošure, posjetnice, katalozi, blokovi…

Tisak velikog formata

Eco-solventni tisak na veće formate. Visokokvalitetan ispis na kvalitetne PVC folije (POLI-TAPE), konturno rezanje naljepnica.  Izrada naljepnica za prozore te obljepljivanje zidova (foto tapete) po Vašim željama i potrebama. Izrada reklamnih tabli i drugih reklama, oslikavanje vozila, izloga, tisak na cerade, izrada roll-up banera, kaširane fotografije velikih formata… Širina ispisa do 137cm.

Izrada reklama

Izrada reklamnih tabli svih velićina, svijetlećih reklama, totema, jumbo reklama, reklamnih banera na ceradi ili na pločastim materijalima, izrada roll-up banera...

Oslikavanje površina

Oslikavanje staklenih površina, izrada foto tapeta...

« od 2 »

Oslikavanje Vozila

Oslikavanje vozila

 

Tisak na tekstil

Tisak Vašeg logotipa na radna odijela, kape, majice, dresove, trenirke i sve ostale artikle od tekstila. Radimo u tehnici sitotiska te visoko kvalitetnih folija za dotisak u boji. Folija je vrlo tanka te se aplicira na niskim temperaturama i samim time je pogodna za dotisak na sportske dresove i slične osjetljive materijale.